11 Ağustos 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2010 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin İkizdere ilçesinde yapımı tamamlanan Konukoğlu Cevizlik Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali'nin açılışını yapacak. (14.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Aksaray, Niğde ve Nevşehir'de partisince düzenlenecek mitinglere katılacak. (11.00/13.00/17.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, 'kullanılmış makine ithalatı' konulu toplantı yapacak. (14.30)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ağrı'da ''Halk Oylaması Güvenliği'' toplantısına katılacak. (11.00)

BBP Genel Başkanı Topçu, Iraktan gelen Türkmen heyetini kabul edecek. (11.00)

Konya'nın Çumra ilçesinde radar uygulaması yaparken uğradığı silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Ömer Durmaz için Konya İl Emniyet Müdürlüğü önünde resmi tören düzenlenecek. (9.30)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Steven Vanackere ile İstanbul'da bir araya gelecek. İkili, görüşmenin ardından ABGS Ortaköy Ofisi'nde ortak basın toplantısı yapacak. (11.00/11.45)

Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımeli Çarşısı, bugün düzenlenen törenle hizmete açılacak. Açılış sonrası protokol, Ramazan ayının ilk iftarını, Buruciye Medresesi yanına kurulan iftar çadırında açacak.

İsrail'in Mavi Marmara gemisine düzenlediği baskınla ilgili BM soruşturması başladı. Komisyonun dört üyesi BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon ile New York'ta bir araya geldi.

Amerika'ya hem İngilizce öğrenmek hem de çalışmak için gelen Türk öğrenciler, İspanyolca'ya başlamak zorunda kaldı. Türk öğrencilerin bu durumu Amerikan televizyonlarına da haber oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber